måndag 12 mars 2012

kiss me in the d.a.r.k dark tonight


(bild från mobilen, några minuter sedan)
livet är rätt bra just nu. idag var första skoldagen efter sportlovet och den var inte alls lika jobbig som jag trodde den skulle vara. jag kom hem med ett gott humör eftersom solen sken och jag hade fått väldigt bra resultat på två prov. just nu sitter jag och lyssnar på lana del rey som varit veckans mest sönderlyssnade artist och jag har sjungit så mycket att jag fått ont i halsen, men det var det värt. sportlovet var helt okej. skönt att få sova ut lite efter några jobbiga veckor. nu är det två veckor kvar tills vi åker till london och jag längtar så himla mycket! jag har alltid velat åka dit och det kunde inte komma vid en bättre tidpunkt (om man bortser från det faktum att jag inte kan spela piano på skolans musikal, vilket hade varit kul...). jag har haft väldigt lite inspiration och har inte fotat eller skrivit på flera veckor med undantag från enstaka tillfällen. jag hoppas att jag får inspirationen tillbaka i och med londonresan. är det förresten någon som har bra tips på ställen att gå till i london? jag mår ganska bra just nu. jag befann mig i ett mellanting för ett tag, där jag varken mådde dåligt eller var riktigt glad. jag tror det är det som gjort att inspirationen försvunnit. nu är våren på väg och det känns i hela min kropp. det jag ser mest fram emot just nu är londonresan och det underbara faktum att jag kommer fylla sexton år där (!) och så försöker jag tränga undan alla tankar som har att göra med ett visst nationellt prov i fysik som är på onsdag och fokuserar på solen och musiken. ha det bra! och tills jag kommer tillbaka (förhoppningsvis snart, men kan inte lova något) hittar ni mig som alltid här på min tumblr. jag vet att den verkar värsta dyster men det är sådana bilder som inspirerar mig för det mesta (and it's kind of my style)...

4 kommentarer:

 1. Din tumblr var ju den finaste någonsin typ!

  SvaraRadera
 2. Vill också till London! Finns så många ställen att gå till att jag inte vet vart man ska börja... Men ni måste besöka Camden market och de färgglada hus som ligger i det området, och vandra runt lite i de stora parkerna, finns flera vackra och inspirerande trädgårdar. Portobello road, den marknaden är en upplevelse, så även Spitlefields market (inte så långt från Liverpool street station). Vandra lite längs med ån där vid Camden market också, en hel del fina hus och bara mysigt.
  Shit vad jag börjar sakna när jag börjar tänka på den stan igen. Får skramla ihop pengar någon gång så jag kan åka dit själv.

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja vi ska definitivt gå till camden market och olika parker! det skulle vara skitkul om du hade kunnat följa med!

   Radera